Multiresolution Ray Tracing For Point-Based Geometry - Zakaria, Mohamed Nordin (2007)
Tumpuan utama di dalam tesis ini adalah kajian tentang integrasi teknik berbilang peleraian dengan penyurihan sinar di dalam menjanakan imej objekobjek 3D berasas titik.