Kesan Program Latihan Menggunakan Model Taktikal Dengan Stail Pengajaran Berbeza Terhadap Murid Pelbagai Tahap Kemahiran Permainan Hoki - K.Jeganathan, Sanmuga Nathan (2007)
Kajian ini bertujuan untuk menyiasat kesan tiga program latihan terhadap prestasi murid pelbagai kumpulan kemahiran dalam permainan hoki.