Estimation Of Turning Adjustment Factors At Signalised Intersections According To Malaysian Traffic Conditions - Hossain, Quazi Sazzad (2007)
Pergerakan memusing di persimpangan berlampu isyarat telah menjadi perkara utama oleh perancang-perancang lalu lintas dan pihak berkuasa jalan untuk berdekad lamanya.