Characterization And Properties Of Epoxidised Natural Rubber (Enr-50) / Ethylene Vinyl Acetate (Eva) Blends - Mohamad, Zurina (2007)
Kesan komposisi adunan, pemvulkanan dinamik, radiasi alur elektron dan gabungan radiasi serta agen sambung silang ke atas sifat-sifat adunan getah asli terepoksida/ etilena vinil asetat (ENR-50/EVA) telah dikaji.