A New Router Certification Authority Protocol For Securing Mobile Internet Protocol Version 6 - Abdul Hadi Ali Alsalihy, Wafaa (2007)
Protokol Internet Bergerak versi 6 (IPv6 Bergerak) telah dicadangkan sebagai satu protokol piawai untuk memberikan mobility dalam Rangkaian Generasi Seterusnya.