A Mammogram And Breast Ultrasound-Based Expert System With Image Processing Features For Breast Diseases - Ngah, Umi Kalthum (2007)
Barah payu dara adalah penyakit yang paling banyak meragut nyawa kaum hawa. Kadar sembuh dari penyakit ini boleh ditingkaykan jika ia dapat dikesan secara awal.