Volumetric Studies Of Lecithin-Water Dispersions - Yeap, Pei Koon (2007)
Kajian volumetrik mengenai sistem penyebaran lesitin-air telah dijalankan. Satu tinjauan literatur mengenai liposom dan kegunaannya dalam beberapa bidang sains dan perubatan telah diperincikan untuk menjelas kepentingan pengajian liposom.