Treatability Of Palm Oil Mill Effluent (Pome) Using Black Liquor In An Anaerobic Treatment Process - Ling, Yu Lang (2007)
Kebolehrawatan efluen kilang kelapa sawit (POME) dalam pelbagai keadaan operasi telah dijalankan.