The Population Ecology Of Non-Volant Small Mammals With Particular Reference To The Common Treeshrew (Tupaia Glis) In Gunung Jerai, Kedah - Darmaraj, Mark Rayan (2006)
Satu kajian dua fasa ke atas mamalia kecil dengan tumpuan utama kepada Tupai Muncung Besar (Tupaia glis) telah dijalankan di dua zon vegetasi yang berbeza (tapak kajian A; Hutan Dipterokarp Bukit dan tapak kajian B; Hutan Pergunungan Myrtaceous) di Gunung Jerai, sebuah gunung terpencil di Kedah.