The Feeding Behaviour Of The Ghost Ants, Tapinoma Melanocephalum (Fabricius) And Tapinoma Indicum (Forel) (Hymenoptera: Formicidae) - Wong , Jing Wen (2007)
Thesis ini bertumpu kepada perilaku pemakanan dua spesies semut mayat, Tapinoma melanocephalum (Fabricius) dan Tapinoma indicum (Forel).