Synthesis, Characterization And Properties Of The New Unsaturated Polyester Resins For Composite Applications - Mohammad, Noorshashillawati Azura (2007)
Pada masa ini, resin poliester tak tepu ialah matriks yang sangat penting dalam komposit polimer termoset.