Synthesis Of -Tcp Powder Via Wet Precipitation And Hydrothermal Methods - Pham, Trung Kien (2007)
Matlamat kajian ini adalah untuk mensintesis β-TCP [β-Ca3(PO4)2] menggunakan Ca(OH)2 dan H3PO4 sebagai bahan mula.