Studies On The Properties Of Bagasse Fiber Reinforced Polyester Composites - Vannaladsaysy, Vilay (2007)
Sisa tebu merupakan hasil sampingan yang diperolehi daripada kilang gula dan kebanyakannya digunakan sebagai bahan bakar atau dihapuskan oleh proses insinerasi.