Studies On The Mosquito Fauna In An Urban And Suburban Area In Penang And The Laboratory Efficacy Of Mosquito Coils Containing Different Active Ingredients Against Selected Vector Mosquitoes - Harun, Rozilawati (2007)
Satu kajian terhadap kepelbagaian fauna nyamuk di kawasan bandar dan pinggir bandar di Pulau Pinang telah dijalankan selama 14 bulan iaitu di Taman Permai Indah (kawasan pulau) dan Kampung Pasir Gebu (semenanjung).