Separation Of Hydrochloric Acid And Glucose Using Electrodialysis - Che Radzi, Nurhaslina (2007)
Elektrodialisis (ED) merupakan kaedah yang berpotensi untuk pemisahan dan pemekatan asid hidroklorik manakala glukosa yang tidak bertindakbalas diguna semula.