Rice Husk Ash Silica As A Support Material For Iron And Ruthenium Based Heterogeneous Catalyst - Balakrishnan, Saraswathy (2006)
Sampel silika daripada abu sekam padi yang disokong oleh logam ferum dan ruthenium telah disediakan melalui teknik sol-gel.