Removal Of Volatile Organic Compound (Voc) From Air Using Zeolite Based Adsorption-Catalytic Combustion System - Wong, Cheng Teng (2007)
Pembangunan kaedah termaju dalam proses penyingkiran sebatian organic meruap (VOC) yang terdiri daripada unit penjerapan diikuti oleh unit pembakaran bermangkin telah dicadangkan dalam kajian ini.