Rekabentuk Sistem Pembacaan Meter Kilo Watt Jam ( Kwj ) Secara Telemetri - Alifuddin, Suhaili (2006)
Pembacaan meter kilo watt jam (KWj) elektrik yang di gunakan oleh pelanggan setakat ini masih lagi dilakukan secara konvensional, iaitu ia dibaca dari rumah ke rumah dengan menggunakan tenaga manusia.