Preparation And Properties Of New Thermoplastic Elastomer Based On Ethylene Vinyl Acetate (Eva)/ Natural Rubber Blends - Yong , Mun Kong (2007)
Penyediaan dan pencirian elastomer termoplastik baru (TPEs) yang berdasarkan adunan etilena vinil asetat (EVA)/getah asli telah dikaji.