Potensi Sisa Pemprosesan Tilapia (Oreochromis Niloticus) Sebagai Bahan Asas Perisa Makanan - Mohamad, Nizaha Juhaida (2007)
Penimbunan sisa pemprosesan tilapia akibat pemfiletan dijangka meningkat dengan peningkatan penghasilan tilapia dunia (dijangkakan 2,000,000 mt pada 2010).