Pengkelasan Dan Pencirian Sampel Tanah Menggunakan Gelombang Mikro - Aziz, Mohd Fairuz Affandi (2007)
Fokus penyelidikan ini adalah untuk mencipta suatu kaedah pengkelasan dan pencirian tanah dengan menggunakan gelombang mikro.