Knowledge, Attitude And Practice Of Husbands Towards Modern Family Planning In Mukalla, Yemen - Ahmed Almualm, Yahya Khamis (2007)
Tujuan kajian ini adalah untuk menilai tahap pengetahuan, sikap dan amalan kaedah perancang keluarga moden di kalangan suami di Mukalla, Yemen.