Kesan Parameter Pemprosesan Pengisaran Planetari Terhadap Hasilan Elektroseramik Ba0.7sr0.3tio3 - Azlan, Umar Al-Amani (2006)
Kajian dilakukan untuk melihat keberkesanan pengisar bebola planetari menghasilkan seramik feroelektrik Ba0.7Sr0.3TiO3 dengan sifat pemalar dielektrik tinggi.