Intrusion Alert Quality Framework For Security False Alert Reduction - Abu Bakar, Najwa (2007)
Tesis ini mengkaji rekabentuk dan perlaksanaan rangka-kerja yang mempersiapkan amaran-amaran keselamatan dengan metrik-metrik yang disahkan