Feature Selection For The Fuzzy Artmap Neural Network Using A Hybrid Genetic Algorithm And Tabu Search - Tang, Weng Chin (2007)
Prestasi pengelas rangkaian neural amat bergantung kepada set data yang digunakan dalam process pembelajaran.