Equal Channel Angular Pressing (Ecap) Process Of Copper Electrodes For Resistance Spot Brazing Application - Tran Thi, Thi Thien Ly (2007)
Penyelidikan ini dilakukan bagi mengetahui kesan proses ECAP ke atas elektrod kuprum yang digunakan dalam aplikasi pateri rintangan titik.