Development Of A Vision System For Ship Hull Inspection - Zainal Abidin, Zulkifli (2007)
Penyelidikan ini memperkenalkan strategi pengawalan untuk memperbaiki prestasi pemeriksaan visual badan kapal dengan menggunakan kenderaan dalam air.