Determination Of Synthetic Phenolic Antioxidants In Food Items Using Hplc And Total Antioxidants Using Fia Approaches - Yong, Yek Sing (2007)
Antioksidan fenolik sintetik (SPAs) merupakan bahan tambahan makanan yang ditambah ke dalam makanan untuk memanjangkan tempoh penyimpanannya.