Construction Of Recombinant Bcg Expressing The Vp1 Antigen Of Enterovirus 71 For The Development Of A Candidate Vaccine - Othman, Nurulhasanah (2006)
Enterovirus 71 (EV71), pencetus penyebab wabak penyakit tangan, kuku dan mulut (HMFD) di kalangan kanak-kanak telahpun dikenalpasti sebagai wabak yang diperlu dikawal segera