Advanced E- Presentation System Of A Work Plan For Improved Project Communication - Vendra, Venkata Krishna (2007)
Kejayaan sesebuah projek bergantung secara kritikalnya kepada usaha, perhatian dan kemahiran yang digunakan di dalam perancangan awalan.