Adsorbent Supplemented Treatment Of Landfill Leachate In Sequencing Batch Reactor - Lim, Suat Ping (2006)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk mengkaji kesan penambahan bahan penjerap terhadap penyingkiran nitrogen ammoniakal (AN) dan tuntutan oksigen (COD)