A Multi-Tier Knowledge Discovery Info-Structure Using Ensemble Techniques - Karthigasoo, Sakthiaseelan (2007)
Fokus utama kami ialah untuk mempelajari keujudan peraturan-peraturan yang ditemui daripada data-data tanpa catatan serta menjana keputusan yang lebih tepat dan muktamad.