5 Stages Improvement Model (5sim) For Integrating Lean Manufacturing And Six Sigma Dmaic - Yeap, Tee Khoon (2007)
Pada permulaan abad ke dua puluh satu, ekonomi dunia telah menjadi semakin terbuka kepada persaingan berbanding dengan abad-abad yang lalu.