The Seasonal Abundance Of Aedes (Stegomyia) Albopictus (Skuse) (Diptera:culicidae) In Universiti Sains Malaysia Campus, Penang. - Yaacob, Nor Adzliyana (2006)
Kajian kelimpahan bermusim nyamuk Aedes (Stegomyia) albopictus (Skuse) dijalankan di Universiti Sains Malaysia, Pulau Pinang.