Psychological Predictors Of Injury Among Malaysian Professional Football Players - Mohd. Nor, Mohad. Anizu (2006)
Psikologi sukan merangkumi banyak aspek yang penting dalam sukan dan permainan. Kecederaan adalah salah satu daripada perkara biasa yang seseorang itu boleh perhatikan dalam kebanyakan sukan dan permainan.