Effect Of Morinda Citrifolia (Linn.) On Phase I And Ii Drug Metabolism And Its Molecular Mechanism Elucidation In Rat Liver - Mohammed, Mahfoudh Al-Musli (2006)
Morinda citrofilia umumnya dikenali sebagai Noni dan orang tempatan menamakannya mengkudu adalah satu di antara tumbuhan ubat Polinesia yang sangat penting.