Development Of Speciation Scheme For Cadmium, Copper, Lead And Zinc In Water Using Ultrafiltration And Different Solid Sorbents - Suitcharit, Charuwan (2006)
Suatu skema penspesiesan bagi spesies logam terlarut pada paras kepekatan semula jadi telah di bangunkan berdasarkan gabungan pencirian fizik melalui pemecahan saiz menggunakan penurasan ultra dan pencirian kimia melalui kajian penahanan pada pelbagai penjerap pepejal.