Design And Experimental Studies Of Multilayer Coating For Applications In Gallium Nitride Light Emitting Devices - Ahmed, Naser Mahmoud (2006)
Dalam projek ini, cermin dan mikrorogga untuk peningkatan cahaya ultra-unggu (UV) telah dibuat dan dikaji.