Metal Contamination In Commercially Important Fish And Shrimp Species Collected From Aceh (Indonesia), Penang And Perak (Malaysia) - Sofia, Sofia (2005)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji kontaminasi empat logam berat dalam tisu ikan dan udang yang bernilai komersial yang diperolehi dari Aceh (Indonesia)