Dentofacial Characteristics Of Malay Patients With Repaired Cleft Lip And Palate In Kelantan - -, Md. Badrul Alam (2005)
Rekahan bibir dan lelangit (CLP) adalah suatu kecacatan kongenital muka yang sering ditemui. Pesakit CLP mengalami masalah makan, bernafas, infeksi telinga tengah, masalah psikososial dan lain-lain.