Estimation Of Meat Demand System In Malaysia: Model Selection Between The Rotterdam Model And The Fdlaids Model - Paraguas, Maria Divina Sinalubong (2006)
Data siri masa aggregat digunakan terhadap hasil daging yang berbeza seperti daging lembu, daging khinzir, daging kambing, dan daging ternakan ayam