A Craniofacial Morphology Study Of Patients With Obstructive Sleep Apnea - Mohammed, Osama Bahaa (2005)
Masalah tidur obstruktif apnea (OSA) didefinisikan sebagai pemberhentian pernafasan berulang (apneas) yang berlaku sekurang-kurangnya selama sepuluh saat atau lebih pada sesuatu ketika semasa tidur.