Fabrikasi Dan Penganodan Komposit Matriks Aluminium Diperbuat Daripada Serbuk Aluminium Berbentuk Kepingan Dan Gentian Pendek Alumina Saffil Tm - Derman, Mohd Nazree (2006)
Kajian fabrikasi dan penganodan komposit matriks aluminium (KMA) diperbuat daripada serbuk aluminium berbentuk kepingan dan gentian pendek alumina Saffil telah dijalankan.