The Influence Of Equal Channel Angular Pressing Angles On The Microstructure And Properties Of Al-Si-Mg Alloy - Al-Jubouri, Ali Abadi Altayef (2006)
Penyelidikan ini bertujuan untuk meningkatkan sifat-sifat fizikal dan mekanikal aloi Al-Si-Mg melalui penghalusan struktur ira yang dihasilkan oleh kecacatan plastik lampau.