The Usage Of Balanced Scorecard Measures Business Strategy And Firm Performance - Jusoh, Ruzita (2006)
Penggantungan tunggal kepada ukuran pencapaian berdasarkan kewangan atau perakaunan tidak mencukupi dalam persekitaran pengeluaran yang baru.