Determinants Of Effective Supply Chain Partnering In The Context Of Electrical And Electronics Firms In Malaysia - Rajagopal, Premkumar (2006)
Pengurusan rantaian bekalan baru-baru ini diperkenalkan untuk menangani pakatan fungsi-fungsi organisasi bermula dari pemesanan dan penerimaan bahan mentah