Union Commitment:- A Case Of Two Malaysian Unions (The Amalgamated Union Of Employees In Government Clerical And Allied Services And The National Union Of Banking Employees) - Johari, Husna (2006)
Kesatuan sekerja secara tradisionalnya berbeza dengan organisasai perdagangan dalam pelbagai aspek seperti perkembangan sejarah