Institutional Transformation Of Povertyfocused Microfinance Institutions In Bangladesh, Nepal And Malaysia - Hassan, MD.Mahmudul (2006)
Satu penemuan penyelidikan pada 1976 yang berkaitan dengan peranan kewangan mikro dalam mengurangkan kemiskinan di Jobra