A Hybrid Artificial Neural Network Model For Data Visualisation, Classification, And Clustering - Teh, Chee Siong (2006)
Tesis ini mempersembahkan penyelidikan tentang satu model hibrid rangkaian neural buatan yang boleh menghasilkan satu peta pengekalan-topologi