Biological Treatment Of Palm Oil Mill Effluent (Pome) Using An Up-Flow Anaerobic Sludge Fixed Film (Uasff) Bioreactor - Lorestani, Ali Akbar Zinatizadeh (2006)
Reaktor enapcemar anaerob aliran-naik saput tetap (UASFF) adalah satu bioreaktor cipta baru dan digunakan untuk biopenjelmaan cepat bahan organik kepada metana dengan bantuan daripada agregat mikrob berbutir.